Obert el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023 de la Generalitat Valenciana

La Generalitat Valenciana ha obert hui el termini per a sol·licitar el Bo Viatge 2023, una iniciativa que al 2022 ha beneficiat prop de 52.000 persones. Esta iniciativa es vol repetir durant el 2023 i per això, a partir de hui, ja es pot sol·licitar cita prèvia per a reservar el bo. Els dos períodes per a viatjar al 2023 són del 16 de gener al 31 de maig i del 18 de setembre al 22 de desembre.

Segons ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, des de principi d’any el Bo Viatge 2022 ha mobilitzat més de 26,6 milions en el sector turístic de la Comunitat Valenciana, fora de temporada alta. L’import mitjà de les reserves realitzades en el programa al llarg de 2022 s’ha situat en 513,7 euros i l’estada mitjana registrada ha sigut de 2,6 nits. Estes dades, tal com indica Colomer, demostren que el programa constituix una política d’estímul que volen consolidar, ja que ha permés reactivar la demanda dels valencians i valencianes en el propi territori i enfortir la recuperació d’un sector clau com és el turisme.

Esta edició comença hui  i estarà vigent, de manera ininterrompuda, fins a les 10 hores del 30 de novembre del pròxim any 2023. Enguany l’ajuda aconseguix el 60% del cost dels serveis turístics contractats, independentment de si es tracta d’una estada de curta o llarga duració. No obstant això, es requerix una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament turístic, i s’establix per a cada reserva un màxim de 600 euros.

A més de l’allotjament, les persones beneficiàries del Bo Viatge 2023 poden afegir a la seua reserva altres serveis complementaris que també comptaran amb la bonificació, com la manutenció; tractaments de salut i benestar; activitats esportives; excursions i activitats d’animació, i aparcament.

Cada persona únicament pot ser beneficiària d’una ajuda dins del període de vigència del programa i, una vegada assignat el seu codi promocional del Bo Viatge, tindrà 10 hàbils per a formalitzar la seua reserva en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa.

Deixa un comentari