fbpx

Obert el termini per matricular-se en UnisocietatÀudio 

Compartix la notícia

Alzira encetarà el proper mes d’octubre una nova edició del programa Unisocietat, la universitat per a majors de 30 anys. La premissa de l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València és que el curs es realitze de manera presencial si les circumstàncies sanitàries així ho permeten. Així doncs, la matrícula ja està oberta i es podrà realitzar fins el pròxim 5 d’octubre.

Recordem que Unisocietat és un programa de formació per a persones majors de trenta anys que es du a terme a l’Escola d’Adults d’Alzira des de fa cinc anys. L’objectiu és sensibilitzar a la societat sobre el valor de la formació i destacar la contribució que les persones de més edat fan a la nostra societat. Es tracta d’una formació de 360 hores distribuïdes en tres cursos de 120 hores que inclouen cicles de conferències.

És una oportunitat per aprendre sobre noves temàtiques com psicologia, dret, ecologia, música o literatura de la mà de professionals de la Universitat sense haver de fer exàmens, sols pel plaer d’aprendre. Si estas interessat/ interessada pots fer la matrícula a través de la seu eletrònica de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alizra o de manera presencial demanant cita prèvia a la CLAU (en citaprevia.alzira.es.

Escoltem el vice-rector de la UV, Jorge Hermosilla, en l’entrevista que va mantindre en El dia per davant.

      unisocietat-2020-21_md_55574834_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari