Oberta la inscripció per a curs de cooperativisme que comença dilluns

Cada any es creen més cooperatives a la Comunitat Valenciana, unes cooperatives en les quals treballen més de 16.000 amb un volum econòmic de més de 1500 milions d’euros. Precisament de les cooperatives de treball associat i de la seua creació és el curs que comença el pròxim dilluns a Alzira, especialment adreçat a dones.

Este curs està promogut per la Diputació de València amb la col·laboració de FVECTA. Alzira és el primer municipi que ha acollit este curs que es realitzarà al llarg dels mesos d’octubre i novembre. Tal com explica l’agent d’igualtat Raquel José, el curs està pensat per a dones que vulguen liderar cooperatives de treball associat. Ella mateixa explica les bondats d’esta fórmula empresarial i laboral.

Este curs de creació de cooperatives de treball associat es durà a terme els dies 24 i 31 d’octubre i el 7,14 i 21 de novembre, en horari de vesprada, en concret des de les 4 a les huit de la vesprada. Es pot inscriure qualsevol dona, estiga ja disposada a crear una cooperativa o no. L’objectiu del curs és oferir tota la informació sobre el procés per a crear-la, i a més, des de Federació valenciana de cooperatives de treball associat també s’oferix tota classe de material.

El curs es farà al Centre Igualtat Dones al carrer Sang, 20 i la inscripció gratuïta es pot fer al telèfon 673 001 666.

Deixa un comentari