PAPMI, el servei d’atenció psicològica integral a bebés nounats i a les seues famílies

L’Ajuntament d’Alzira oferix de manera gratuita PAPMI, un servei d’atenció psicològica integral a bebés nounats i a famílies. En este programa, un equip de psicòlogues especialitzades fan un seguiment trimestral del desenvolupament socio-emocional i psicològic dels i les bebés des dels tres mesos d’edat fins els 18 mesos.

En este programa es treballen temes relacionats amb la criança com el desenvolupament emocional dels xiquets i xiquetes o la interacció que s’establix entre els bebés i els pares i mares. A més, les professionals que hi treballen tracten de resoldre els dubtes que els puguen sorgir a les famílies en aspectes com el menjar, els plors, la son o les habilitats que van desenvolupant els seus fills i filles.

Recordem que es tracta d’un programa gratuit de caràcter preventiu. Per a demanar la primera visita s’ha de telefonar al 636 23 71 54 i les sessions, que tenen una duració d’uns 30-40 minuts, es realitzen en les instalacions municipals de Serveis Socials, al Carrer Independència, número 43, d’Alzira.

Segons ha afirmat Noemí Benito, psicòloga de Serveis Socials, és un servei que té molt bona resposta entre les famílies de la ciutat perquè a ser mare o pare s’apren amb l’experiència. L’escoltem en El Dia per Davant:

      papmi-programa-suport-psicologic-pater-matern-infantil-20_md_60701621_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari