Parades de bus anul·lades per la Volta a Peu

Amb la celebració de la Volta a peu a Alzira el pròxim dissabte es tallaran diversos carrers i també les línies de bus es voran afectades.

La cursa té el seu inici i fi al carrer Gabriela Mistral a la zona del parc de l’Alquenència), i afectarà ls carrers de la zona de la rodona de la Palmera, carrers Gandia i Benimodo fins l’avinguda Mestra Josefina Fernández.
El tall del carrer Gabriela Mistral es realitzarà de 10 del matí a 10 de la nit , i la resta de carrers per on transcorrerà la Volta es tallaran en conformitat a l’arribada dels esportistes.
Així carrers com Gandia, Av. Mestra Jose Fina Fernández, Av. del Parc, Independència, Santa María de Bonaire i algunes adjacents romandran amb circulació molt restringida des de les 19 h fins les 20’30 h.

Pel que fa a l’autobús urbà, se suprimiran algunes parades de la línia 2, com és el cas de la parada 84, de 10 del matí a 10 de la nit. I tampoc hi estaran actives les parades dels carrers de la zona entre les set de la vesprada i les 9 de la nit.

Deixa un comentari