Participació Ciutadana publica la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals

Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana ha publicat la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Fins al pròxim 19 d’abril les associacions interessades poden fer la seua sol•licitud mitjançant la seu electrònica municipal.
Cal recordar que per a poder sol•licitar-les, les Associacions Veïnals hauran d’estar el Registre Municipal d’Associacions i la sol•licitud haurà de signar-la la persona que ocupe la presidència.
Estes ajudes subvencionen les activitats, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions; a més d’una quantitat fixa per a aquelles associacions que no disposen de local i una quantitat variable depenent del nombre de socis.
La quantia que es destina, 17.000 euros, és la mateixa que l’any passat, quan es van atorgar ajudes a set associacions. Des de la regidoria de participació ciutadana que encapçala, Gemma Alós, ja s’ha portat a terme la tasca informativa personalitzada a les 12 associacions veïnals per tal que es puguen beneficiar d’estes subvencions. Així ho explicava ella mateix.

Deixa un comentari