Alzira recorda que en Pasqua està prohibit fer cremes agrícoles
A més, l'Ajuntament recomana evitar possibles aglomeracions als espais naturals

Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles en Pasqua i recomana gaudir dels espais naturals amb precaució. Per tant, des del Dijous Sant, dia 1 d’abril, i fins al dilluns de Sant Vicent, 12 d’abril, està prohibida la realització de cremes d’agrícoles en el terme municipal d’Alzira. A més, des de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició ecològica també s’aconsella evitar l’ús de material pirotècnic de qualsevol classe prop de les zones forestals, per tal de no provocar un possible incendi.

Respecte a les visites als espais naturals de la nostra ciutat, l’Ajuntament recomana evitar les possibles aglomeracions en els llocs habituals com la Murta o la Casella, i gaudir d’altres espais menys freqüentats i més pròxims com poden ser les zones verdes de l’Anell Verd, la Via Verda, l’entorn del Riu Xúquer o la Muntanyeta de Sant Salvador.

En este sentit, el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, demana als alzirenys i alzirenyes complir amb les pautes i que comuniquen qualsevol incidència al Centre d’Emergències, a través del telèfon 112. L’escoltem:

Deixa un comentari