Peke Turisme torna la pròxima setmana amb activitats a la Casa d’Alós

Peke Turisme torna a la Casa d’Alòs d’Alzira la pròxima setmana. Els més menuts tindran la oportunitat de conèixer com era la vida d’una família del segle XVIII i descobrir les dependències de la vivenda. La Regidoria de Patrimoni anima a les famílies i col·legis a participar en esta activitat per ampliar el coneixement dels elements patrimonials i turístics que es conserven a Alzira.

El programa Peke Turisme va nàixer a Alzira amb la voluntat de transmetre als més menuts, d’una manera més atractiva, la cultura i història de la nostra ciutat. En esta ocasió, l’activitat estarà a càrrec de la companyia teatre  local MiraRosana que realitzarà una narració teatralitzada sobre com era abans la vida quotidiana a Alzira. Els més menuts també tindran l’oportunitat de veure una campana ampla i alicatat de ceràmiques valencianes policromades del segle XVIII.

Les funcions seran els dies 13, 14 i 15  de febrer a la Casa d’Alòs de 11 a 13.30 del matí. Tenen un cost d’un euro per participant dijous o divendres i de 2 euros el dissabte. Les places són reduïde,s per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació al correu turisme@alzira.es.

Deixa un comentari