Els pensionistes d’Alzira es manifesten contra els abusos bancaris
La Coordinadora Estatal de pensionistes ha demanat al Banc d'Espanya que done facilitats

Els pensionistes d’Alzira es concentren contra els “abusos bancaris” baix el lema “governe qui governe, les pensions es defensen”. La Plataforma “Unió per les pensions d’Alzira” s’ha manifestat hui, a la plaça Major de la ciutat, per tal de protestar contra les comissions bancàries en comptes corrents i d’estalvi que, obligatòriament, han de utilitzar les persones pensionistes per a rebre qualsevol ajuda.

Així doncs, hui ha tingut lloc este acte, coordinat a nivell estatal, en el qual els diversos col•lectius de pensionistes s’han concentrat en diferents ciutats. De fet, segons ha informat la portaveu del col•lectiu d’Alzira, Amèlia Blanquer, la concentració a Alzira ha sigut més reduida perquè molts dels membres del col•lectiu s’han desplaçat a València per a sumar-se a la protesta front al Banc d’Espanya, a qui van dirigides les seues peticions. Escoltem Amèlia Blanquer:

Concretament, COESPE, la Coordinadora Estatal dels pensionistes, ha demanat al Banc d’Espanya que obligue a tots els bancs a facilitar informació als pensionistes sobre les seues opcions per a estalviar-se les comissions, sobre el funcionament dels caixers i sobre les comissions cobrades a estes persones. A més, exigixen al Ministeri d’Economia que es cree un compte bancari especial pensionista. Així ho ha explicat el president de la Unió per les pensions d’Alzira, Raul Ferrer Albelda:

https://www.ivoox.com/pensionistes-raul-ferrer-25-marc-2021_md_67388998_wp_1.mp3

Deixa un comentari