fbpx

Per on i quan passaran demà els Reis de l’Orient?

Compartix la notícia

Els Reis Mags recorreran Alzira de barri en barri acompanyats pels patges reials i al ritme la música. Els xiquets i xiquetes encara poden dipositar les seues cartes a les bústies gegants que hi ha a les places Elisa Ramírez i Major i al parc Pere Crespí així com a la Casa de la Cultura esta vesprada de 17 a 20:30 de la nit i demà, 5 de gener de 12:30 a 14:30 de la vesprada.

La visita dels Reis començarà amb la recepció oficial al consistori per part de les autoritats municipals que es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials a les 16:00 de la vesprada. Des de les 16:30 i fins les 17:20 els Reis d’Orient començaran el recorregut per la ciutat als barris de Venècia, Josep Pau, Ana Sanchis, el Parc de l’Alquenència, Marina Espanyola, la Vila, la Malva i l’Avinguda Sants Patrons.

Des de les 17:20 fins les 18:00 els Reis visitaran dels xiquets i xiquetes de La Graella, El Racó, Sant Joan i Albuixarres. Més tard, des de les 18:30 i fins les 19:10 els tres savis estaran als barris de les Basses, Sants Patrons, Pere Crespí, Camilo Dolz, Sagrada Família, l’Alquerieta i la Muntanyeta. I per últim de 19:10 a 20 de la nit Ses Majestats estaran als barris de Caputxins, Pere Morell, Lluis Suñer, Albuixarres – Camí Fondo i Les Barraques.

La celebració, que substitueix la tradicional cavalcada dels Reis Mags finalitzarà amb una disparada de 4 castells de focs artificials a la plaça d’Ana Sanchis, Llavador de l’Alquerieta, Plaça del Regne i Plaça Elisa Ramírez. Escoltem el regidor de festes, Xavi Pérez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-gener-2021_md_63400448_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari