fbpx

Per visitar la Murta cal demanar cita prèvia des del dilluns

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira obri la cita prèvia online per a visitar el paratge natural de la Murta partir del pròxim dilluns, 7 de setembre. D’esta manera, l’aforament quedarà acotat a un 50% i dividit per franges horàries. El nombre màxim de persones que pot acudir en grup és de 10 i tindran entrada prioritària les persones majors de 70 anys i la població vulnerable, sempre i quan acudisquen en grups de dos o tres persones.

El control de l’aforament al paratge té l’objectiu d’evitar aglomeracions, desplaçaments innecessaris i facilitar al mateix temps la visita ordenada a l’espai natural. Un espai que ha tingut una creixent demanda després de l’episodi de la covid-19. A més, estaran tancats al públic els punts d’informació, el jardí, la capella i els servicis. Pel que fa a la Casella, no hi haurà control d’aforament.

La reserva s’haurà de realitzar 72 hores abans de la visita a través del correu electrònic mediambient@alzira.es o del telèfon 96 245 92 69. La reserva quedarà sense validesa en cas que quede tancat el paratge per risc d’incendi. Escoltem el regidor de medi ambient Pep Carreres en l’informatiu.

      informatiu-migdia-4-setembre-2020_md_56087107_wp_1
Ir a descargar  

Compartix la notícia

Deixa un comentari