Perruquer alzireny amb opcions al premi intercional més prestigions de l’estilisme

L’estilista alzireny Carlos Valiente optarà al Premi Perruquer Internacional de l’any 2020, el premi de perruqueria més important del món que atorguen els International Hairdressing Awards. Valiente ha estat un dels dos únics espanyols preseleccionats, en una llista de nominats en la que estan representats candidats de 24 països diferents.

Esta és la segona edició d’uns guardons que premien l’estilista més influent a nivell internacional durant l’any i mig anterior a l’entrega. Valiente, director de Salones Carlos Valiente, que ja va obtenir el passat mes d’octubre el premi Fígaro al Perruquer Espanyol de l’any, ha rebut com una gran notícia esta nominació.

Salones Carlos Valiente fundada l’any 2007 compta amb un equip de 20 professionals i tres salons situats a la província de València. La seua trajectòria els ha dut a convertir-se en temps rècord en una de les firmes de referència de la perruqueria espanyola i aconseguir alguns dels reconeixements més importants del sector com el premi Fígaro, Perruquer Espanyol de l’any 2018, finalista de l’American Crew All-Star Challenge i del Revlon Professional Style Masters Awards.

Deixa un comentari