Pint of Science en Alzira

Hui s’enceta en Alzira el festival de divulgació científica Pint of Science. Una iniciativa que té com a objectiu apropar la ciència a tots els públics propiciant l’encontre d’investigadors i públic als bars. En Alzira serà el bar Totoro l’encarregat d’acollir durant hui, dimarts i dimecres les xerrades científiques.

Óscar Estrada, coordinador de l’event, i Clara Remón organitzadora dels encontres, han explicat hui el funcionament als micròfins d’Alzira Ràdio

Des de les 19:00 fins a les 22:00 al bar Totoro podrem gaudir de la xerrada “Astronomia accesible o no me chilles que no te veo” de la mà d’Amèlia Ortiz de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València” i “Búsqueda de exoplanetas y vida extraterrestres, de la mà de Fernando Jesús Ballesteros també de l’obervatori astronòmic.

Demà a la mateixa hora tindran lloc les conferències “El cambio climático sabe dónde vives” de la mà d’Eva Pastor, del Jardí Botànic de la Universitat de València i Tomando el pulso a la Tierra sin tocarla, de la mà d’Enric Valor Micó, també de la UV.

Per finalitzar el dimecres a la mateixa hora i el mateix lloc podrem gaudir de la xerrada ¿Iré al infierno si como carne” amb Juan José Pascual Amorós de l’Institut de Ciència i Tecnologia Animal i de “No oiga no, la biotecnología no nos va a matar” amb Jose María Segui Simarro també de la UPV.

Deixa un comentari