Es reobri la piscina coberta d’Alzira amb millores i reformes

L’Ajuntament d’Alzira millora les instal·lacions de la piscina coberta municipal de cara a la nova temporada. D’esta forma, els usuaris a partir d’este mes de setembre podran tornar a utilitzar-les amb normalitat. Els gimnàs, els vestidors i el balneari són alguns dels espais que s’han renovat durant l’estiu.
L’Ajuntament ha realitzat treballs de millora i manteniment. Com cada any s’ha aprofitat els dies que està tancada per reparar els aspectes necessaris i deixar la piscina preparada per acollir el nou curs.

Les diferents actuacions realitzades en este sentit, han estat la renovació del grup de pressió, el rejuntat de la piscina, la reparació del balneari i el sanejament de les seues màquines, la millora del paviment del gimnàs, dels vestuaris masculins i treballs de pintura en la segona planta de l’edifici.
El regidor d’esports, Fernando Pascual, ha destacat que es tracta d’accions de manteniment necessàries per tal que els usuaris de les instal·lacions esportives puguen gaudir de la millor manera possible de la pràctica esportiva.

Deixa un comentari