Pla de desinfecció dels col·legis per la covid-19

Els col·legis d’Alzira disposaran d’un pla especial de neteja i desinfecció per a combatre la COVID-19. L’Ajuntament d’Alzira ha elaborat este pla amb l’objectiu de reduir el màxim possible el risc de contagi i complementar les tasques de neteja habitual que ja es realitzen als centres educatius. Així doncs cada centre comptarà amb un treballador o treballadora addicional que s’encarregarà del control de la neteja extraordinària en horari matinal.

El Pla consistix en la neteja del mobiliari, les instal·lacions i qualsevol material i superfícies que puga estar en contacte amb els alumnes. També es ventilaran els locals en repetides ocasions durant el dia i obligatòriament les classes a l’entrada i eixida dels alumnes. A més, es durà a terme un sistema de recollida dels residus que es generen a cada centre docent i es desinfectaran les papereres almenys una vegada al dia.

Des de la regidoria de serveis urbans expliquen que l’objectiu d’esta nova normativa és contribuir a que el personal del centre, l’alumnat i les famílies afronten l’obertura dels centres de manera segura. Escoltem el regidor, Fernando Pascual en l’informatiu:

      informatiu-migdia-27-d-agost-2020_md_55758004_wp_1

Ir a descargar

 

Deixa un comentari