Alzira aprova el segon Pla d’Emergència Social
Marina Mir, regidora de Serveis Socials, recalca que s'estan mobilitzant recursos del sector públic per a garantir els drets bàsics

Alzira aprova el segon Pla d’Emergència Social. Ahir en el plenari es va acordar portar endavant esta segona edició, formada per un conjunt de 25 mesures, entre les quals destaquen com a novetat les ajudes al lloguer, l’acord amb Psicòlegs sense fronteres i la regeneració de la plaça de la Ribera.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, va recordar que amb la valoració positiva del primer pla i amb el pressupost municipal de 2021 en vigor, ja començaren a treballar en noves mesures de caràcter social per a articular i reforçar l’atenció i protecció als segments de població més vulnerables de la ciutat. Escoltem el que va dir ahir al plenari:

Per la seua banda, el Partit Popular d’Alzira va argumentar que la seua abstenció a la segona fase del Pla d’Emergència Social era conseqüència directa de que l’organització Càritas no formara part de la iniciativa. Escoltem al respecte Escribà:

https://www.ivoox.com/pla-emergencia-social-marisa-escriba-1-abril_md_67731827_wp_1.mp3

Tot i això, la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, va respondre que l’entitat sense ànim de lucre ja va manifestar al llarg de la pandèmia que el seu voluntariat estava conformat per persones d’edat avançada i que, per tant, no podien assumir eixe volum de treball. L’escoltem:

https://www.ivoox.com/pla-emergencia-social-marina-mir-1-abril_md_67729465_wp_1.mp3

Recordem que el I Pla d’Emergència Social es va aprovar el passat 29 d’abril per afrontar els efectes d’esta crisi que ha sacsejat fortament el funcionament normal de la societat en conjunt. Segons la seua memòria quantificava en més de 140.000 € en ajudes d’emergència i vora 2600 persones ateses.

Deixa un comentari