Alzira aportarà 126.000 € del pla Resistir

Alzira abonarà 126.600 euros en la segona fase de les ajudes del Pla Resistir destinades a les empreses al voltant del món de la festa. Un total de 67 sol·licituds s’han presentat en esta nova edició, de les quals, 57 han estat aprovades. I encara queden fons del d’este Pla d’ajudes directes. Ajudes que es destinaran a sectors afectats per la pandèmia com el comerç al detall de roba, complements i arts gràfiques.
Alzira tení assignats 1 milió cent cinquanta mil euros en el Pla resistir, dels quals ja ha atorgat el 70 % en ajudes directes a empreses i autònoms. Recordem que estes subvencions impliquen una quantitat fixa de 2.000 euros per a cada persona autònoma i 200 euros per treballador o treballadora en el cas de les microempreses. A la primera fase foren 300 les ajudes atorgades per a hostaleria i restauració i en esta 57, amb la qual cosa, ha arribat una injecció econòmica de 800.000 euros al teixit econòmic alzireny en el mínim temps possible per tal d’ajudar a les empreses quan més ho necessiten. Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

Esta mateixa setmana es preparen ja les bases per a una nova convocatòria per a distribuir els 350.000 restants d’ajudes directes que arribaran a sectors com el comerç al detall tèxtil, sabateries i arts gràfiques, entre d’altres.

Deixa un comentari