fbpx

El canvi climàtic farà més difícil erradicar la plaga de mosquits

Compartix la notícia

Les temperatures mitjanes mundials pugen cada any més. Esta és la realitat de l’emergència climàtica que denuncien des del col·lectiu La Ribera en Bici Ecologistes en Acció. Una situació límit causada per l’emissió de gasos d’efecte hivernacle que farà que a les comarques de la província de València els termòmetres augmenten fins a 4 graus en els pròxims anys. Una realitat que complicaria encara més l’eliminació de plagues de mosquits o la sequera de la conca del Xúquer.

Les solucions segons afirmen des del col·lectiu de la Ribera passen per  la declaració de l’emergència climàtica per part dels governs i el desenvolupament de mesures ecològiques que redueixen les emissions de CO2 i protegeixen la biosfera.

Les apostes dels grups ecologistes i també des de la Ribera són la racionalització del transport, l’eficiència i l’ús de l’energia solar, un pla de desenvolupament forestal per protegir els boscos, l’agricultura, jardineria i alimentació ecològiques i l’educació ambiental entre d’altres.

Compartix la notícia

Deixa un comentari