Podem Alzira denuncia el retard de Conselleria amb les ajudes a les famílies vulnerables i critica inacció de l’Ajuntament.

Compartix la notícia

Podem Alzira denuncia que la Conselleria es retarde en el pagament de la renda bàsica per a famílies vulnerables. Un deute que acumula el Consell des del passat mes de març. El grup polític considera que l’Equip de Govern hauria de fer tots els possibles per pagar a la bestreta, encara que no els haja rebut de Conselleria.

Així mateix, el grup polític considera esta actuació inacceptable i denuncia el que considera poca sensibilitat per part de l’Ajuntament ja que, al seu parer, hauria d’ajudar les famílies alzirenyes que es troben en una situació desesperant. Lorena Palomino, membre del partit considera que mentre les famílies no es poden permetre la espera, l’Ajuntament sí que pot fer-ho.

No obstant, l’Ajuntament assegura que no té cap potestat pel que fa a les ajudes i que és Conselleria qui controla els temps en esta qüestió. Marina Mir, regidora de Polítiques Inclusives, Vivenda i Igualtat anima les famílies que es troben una situació desesperada a sol·licitar les ajudes d’emergència municipals que puguen complementar les autonòmiques. Tot i això, la Regidora assegura que té constància que algunes famílies ja han rebut les ajudes del Consell.

Compartix la notícia

Categories Política

Deixa un comentari