La Policia Local d’Alzira deté un home que amenaçava la seua parella amb un ganivet

La Policia Local d’Alzira ha detingut un home que amenaçava amb un ganivet la seua parella a la plaça Sant Judes de la Ciutat. Els fets van tindre lloc la matinada de dissabte a diumenge quan dos agents van haver de traslladar-se fins els llocs dels fets on un testimoni havia vist un home amenaçant amb arma blanca una dona.

En veure els agents, l’home va eixir fugint del lloc i la Policia Local va iniciar una persecució amb vehicles policials fins interceptar finalment el sospitós al carrer Sant Antoni. Durant el trajecte, la policia avisà en repetides ocasions l’home i li demanà que es detinguera. En el transcurs de la persecució, l’home amenaçà també l’ex de la seua parella.

Una vegada va ser interceptat, els agents li ordenaren que soltara el ganivet en repetides ocasions i finalment quan ho va fer va ser detingut i traslladat a un centre mèdic, on la víctima també va haver de ser atesa a causa del seu estat d’ansietat.

El detingut d’origen francès, té 19 anys i és resident a Alzira. L’arma blanca era un ganivet amb empunyadura negra de 26 cm de llargària. Segons assegurà la dona després, ell li havia agafat el mòbil i l’acusava d’una infidelitat.La matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local d’Alzira acudia a un avís del 112, a la plaça Sant Judes d’Alzira.

 

Categories Successos

Deixa un comentari