Policia Nacional i l’Ertzaina col·laboren en la detenció d’un home acusat de cometre una agressió sexual a Tolosa

Una investigació de l’Ertzaintza, en col•laboració amb la Policia Nacional a Alzira, ha permés la detenció en esta localitat valenciana d’un home, de 27 anys, acusat de cometre una agressió sexual a Tolosa el 10 de juliol Després de ser posat a disposició judicial a Guipúscoa, s’ha decretat el seu ingrés a la presó sense fiança.
Els fets es van produir a Tolosa en la matinada del passat 10 de juliol, quan una dona va ser assaltada per un home a l’entrada d’un portal i posteriorment agredida sexualment en un parc pròxim.
Des de llavors s’ha desenvolupat una exhaustiva investigació duta a terme pel grup d’investigació de la *Ertzain-etxea de Oria (Tolosa-Beasain), la qual va incloure una sèrie de perquisicions que localitzaven al presumpte autor dels fets en Alzira.
A partir d’aquell moment, la col•laboració entre l’Ertzaintza i el Cos Nacional de Policia i en particular la Brigada Local de Policia Judicial, va possibilitar l’obtenció d’evidències biològiques del sospitós. Estes proves van ser analitzades i acarades al costat de les evidències obtingudes en les peces de la víctima en els laboratoris de la Unitat de Policia Científica de l’Ertzaintza. El resultat va ser determinant per a acreditar l’autoria del fet.

Deixa un comentari