Portes obertes on line per conéixer els cicles formatius de Xúquer Centre Educatiu

El centre educatiu Xúquer ofereix una jornada virtual de portes obertes. El pròxim dimecres, 2 de setembre els interessats podran conèixer més a fons els cicles formatius de grau superior de conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural i de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma i aplicacions web. Des del grup educatiu asseguren que un dels principals avantatges de formar-se mitjançant un cicle formatiu és la garantia d’ocupació.

Així doncs, des de Xúquer afirmen que la formació professional es manté com el nivell formatiu més sol·licitat en les empreses de la C.V amb un 40% de sol·licituds. En concret, el Centre Educatiu Xúquer oferix dos rames d’ensenyament: d’un banda la relacionada amb l’informàtica i la web i d’altra a la conducció d’activitats esportives, entre d’altres.

Si vols apuntar-te a la jornada de portes obertes, pots fer-ho a través del web www.axuquer.es omplint un formulari i a continuació, rebràs un correu electrònic amb les instruccions de connexió.

Escoltem el cap d’estudis pedagògic dels cicles Juan Mateu i el professor Eduardo Juan en les entrevistes mantingudes a El dia per davant.

      cicles-formatius-a-xuquer-centre-educatiu-desenvolupament-d-activitats_md_55788735_wp_1

Ir a descargar

 

      cicles-formatius-a-xuquer-centre-educatiu-activitats-fisicoesportives_md_55788687_wp_1
Ir a descargar 

Deixa un comentari