“FormaEmprén” ja està en marxa

Des d’Idea s’ha posat en marxa la cinquena edició el programa de capacitació d’emprenedors, «FormaEmprén», organitzat amb CEEI que consisteix en ajudar en el procés d’engegada de nous projectes o en la millora de les tècniques de gestió empresarial, si es tracta d’una empresa de recent constitució.

El  programa pretén servir d’entrenament per a capacitar a l’emprenedor en la posada en marxa del seu projecte així com en la millora de les tècniques de gestió empresarial. Està adreçat a empreses que es van a constituir en Alzira, s’organitza en 6 sessions en horari de 10 a 14h i es dotarà d’eines on-line per compartir els seus coneixements, inquietuds per tal d’enriquir els seus projectes.  A més a més, es premiarà el millor projecte empresarial amb una Targeta d’Alzira valorada en 300€, el qual serà seleccionat en l’última sessió, on els participants realitzaran la presentació del seu projecte davant un comitè d’experts.

Per a Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus l’objectiu d’este programa es donar suport als emprenedors i recolzar la posada en marxa de noves empreses, per tal de promocionar el teixit socioeconòmic del nostre municipi.

Deixa un comentari