PP Alzira critica el Govern de la Vila per causar problemes de circulació amb les obres per l’aigua.

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira critica la falta de previsió de l’equip de govern de la ciutat en referència a les obres de canalització d’aigua potable per a la connexió amb el pou de San Bernat que està causant problemes de circulació. Unes obres que han qüestionat per la seua realització en una època de l’any en què el trànsit és molt elevat en tota la zona.

En el torn de precs i preguntes del plenari celebrat el passat dimecres, els populars van demanar explicacions sobre la realització d’unes obres que estan produint embotellaments i dificultats per accedir a les urbanitzacions del Respirall, el Racó o San Bernat i zones rústiques com la Murta o el Racó que conten amb nombroses vivendes ocupades en esta època de l’any.

Des del Partit Popular denuncien que des de l’equip de govern no va haver resposta a les seues preguntes i els reclamen que en la planificació de les obres no es va tindre en conte el problema del tràfic. A més, manifesten que les obres podrien haver-se executat en una altra època de l’any que hauria provocat molts menys problemes.

 En el plenari el regidor de serveis públics Fernando Pasqual va respondre al grup popular justificant les obres davant els beneficis d’aigua de qualitat que obtindran els veïns de les urbanitzacions.

Compartix la notícia

Categories Política

Deixa un comentari