PP critica el govern de la Vila per un inici de curs amb maca d’obres als centres

Des de l’oposició el PP ha recordat que l’inici d’este curs ve marcat per la falta de les obres als instituts Rei en Jaume i Josep Maria Parra i a més ha aprofitat per recordat que encara hi ha centres amb fibrociment a les seues instal·lacions.

El regidor José Andrés Hernàndez ha explicat a Alzira Ràdio que el PP s’ha oferit per sumar esforços amb el govern local i reclamar que s’executen totes les actuacions pendents en matèria d’educació per part de la conselleria.

Darrerament, el PP d’Alzira també ha demanat al govern local que adeqüe les zones de l’entorn dels centres educatius, ja que segons apunten en moltes voreres que es troben en les immediacions dels centres escolars hi ha moltes herbes que impedeixen el pas normal de les famílies que acompanyen els seus fills a l’escola. Un problema que s’agreuja a la zona de Tulell per la presència de descampats. La regidora d’educació, Maria Calvo, ha respost en declaracions a este mitjà, que s’estan estudiant solucions per  a esta zona de la ciutat.

Categories Política

Deixa un comentari