El PP acusa de catalanista a l’equip de govern

El Partit Popular d’Alzira lamenta que l’equip de Govern no respecte les nostres senyes d’identitat com a valencians. A parer dels populars, el reconeixement literal, per part del regidor de Cultura, Alfred Aranda, del seu catalanisme, en l’últim plenari, és un intent de monopolitzar el pensament d’alzirenys i alzirenyes.

Segons el portaveu de la formació política, Jose Andrés Hernández, estes declaracions reforcen algunes de les actuacions que Compromís, a través del Govern municipal ha impulsat com les ajudes destinades a entitats promotores del català com Escola Valenciana o voler formar part de la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat la seua discrepància amb el PP alzireny, ja que, segons ha explicat, el seu partit sempre ha treballat amb la veritat per davant. Seguint en esta línia, ha recordat que Compromís és un partit valencianista i nacionalista que treballa per la identitat del poble valencià i que continuarà mantenint vigent la flama de la defensa del valencià. Alfred Aranda, regidor de Cultura:

Categories Política Etiquetes

Deixa un comentari