PP i Compromís presentaran dues Proposicions no de Llei al Congrés per a l’ampliació del barranc de la Casella

El Partit Popular i Compromís presentaran dues Proposicions no de Llei al Congrés dels Diputats per a l’ampliació del barranc de La Casella. La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira ha celebrat estes iniciatives que recull les actuacions que havien demanat per a millorar la situació d’inundabilitat de la zona.
Ambdues Proposicions No de Llei son una conseqüència del consens assolit pels diferents grups polítics alzirenys en l’últim ple municipal. Allí es va decidir sol•licitar al Govern d’Espanya incorporar una partida de 26 milions d’euros als Pressupostos Generals de l’Estat per ampliar el barranc de La Casella des de la Tancá de Sant Antoni fins al Xúquer. Estos diners també hauran de servir per remodelar l’enllaç de la carretera CV-50 amb la CV-41 i regenerar els terrenys del solar de l’antic centre comercial Vilella per convertir-los en un parc urbà.
Estes dos PNL reproduixen el text de la moció presentada per la Federació d’Associacions de Veïns i es debatran a les Comissions de Transición Ecológica y Reto Demográfico i la de Transporte del Congrés. Per a que la votació isca avant i s’atorguen el 26 milions a l’obra des de la Federació ja han començat a contactar amb diputats i regidors d’altres ajuntaments.
A més, des de l’associació reconeixen que estan il•lusionats perquè després d’anys intentant dur a terme esta obra ara poden estar més prop que mai.

Deixa un comentari