fbpx

PP manifesta recels sobre la requalificació de la gasolinera de Luís Suñer

Compartix la notícia

El Partit Popular justifica la seua abstenció en la moció de la gasolinera Luís Suñer per falta de dades respecte a com es compensarà el propietari, es realitzarà la descontaminació del terreny i els costos que tindrà per a la ciutadania. A més, els populars acusen al regidor Fernando Pascual d’atribuir-se els mèrits d’este canvi i reivindiquen que el PP sempre ha donat suport als veïns per dur a terme este canvi.

El grup popular vol aclarir que mai votaria en contra d’esta moció la finalitat de la qual és convertir el terreny de la gasolinera en una zona verda. No obstant això, els populars expliquen que abans de votar a favor necessiten tenir constància de com es compensarà al propietari, de com es valorarà el terreny i de si els ciutadans hauran d’assumir alguna part del cost de la descontaminació. El partit reivindica també el dret del propietari a reclamar tot el que es seu.

D’altra banda, el Partit Popular recorda que temps enrere, quan la gasolinera va entrar en concurs de creditors, va fer costat en tot moment a la junta de veïns. Per això, els populars demanen al regidor Fernando Pascual que no qualifique com històric este pas perquè encara queda molt de treball per fer.

Compartix la notícia

Deixa un comentari