PP posa en dubte el canal de les Basses

El Partit Popular d’Alzira posa en dubte l’efectivitat del projecte del Canal de les Basses. Des del PP han manifestat que tot i estar a favor de les construccions que eviten inundacions a Alzira no està clara la viabilitat de les obres realitzades fins el moment ni la de les accions planejades per a un futur.

Els populars han qüestionat no sols l’inici de la construcció del canal en la fase intermitja sinó també que s’haja fet un càlcul correcte del Barranc de la Casella per a poder absorbir l’aigua que recollirien els nous canals. Han qüestionat també la diferència de cota entre el barranc de la Casella i el nou canal així com la instal·lació de dos comportes en la desembocadura que requereixen un manteniment periòdic i equips electrògens.

Des de l’equip de govern, Iván Martínez deixava constància al plenari celebrat ahir de la funcionalitat de les obres realitzades, que van impedir les inundacions en les Basses durant les últimes plogudes. A més, ha defensat que el nou projecte no contradiu l’anterior sinó que es tracta de seguir donant solucions a les inundacions d’Alzira.

Categories Política

Deixa un comentari