Precaució davant la pujada de temperatures

Des de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira han informat que cal extremar les precaucions davant la previsió de pujades de les temperatures de cara al final de la setmana per tal d’evitar incendis forestals.

El regidor de medi ambient Pep Carreres ha sol·licitat que davant l’ascens de temperatura es tinguen en compte les mesures de prevenció lligades a l’ús del foc per a les cremes agrícoles, com són la disponibilitat d’aigua per al control del foc, el compliment dels horaris i la disponibilitat dels permisos de crema.

Recordem que el permís de crema s’haurà de sol·licitar per a crema de marges de cultiu o restes agrícoles i per a la crema de canyar o matoll lligat a l’aprofitament ramader o cinegètic. L’autorització es realitzarà com a mínim amb 48 hores d’antelació de l’inici de l’activitat i tindrà una validesa de 15 dies hàbils.

La presentació de sol·licituds es podrà fer o bé presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (carrer Rambla núm. 23) o bé en línia presentant la documentació de forma telemàtica.

Deixa un comentari