fbpx

Presó provisional per al presumpte assassí de Marta Calvo

Compartix la notícia

Alzira ha tornat a ser l’escenari judicial del cas de desaparició de Marta Calvo. La jutgessa manté la sentència de presó provisional per al presumpte assassí de la jove. Les úniques paraules que ha pronunciat Jorge Ignacio han sigut “pido perdón” sense fer referència a cap fet. La guàrdia civil continua investigant el presumpte assassí perquè troben incoherències en el seu testimoni.

El presumpte assassí ha entrat al jutjat d’Alzira a les 11:05 rodejat de policies i amb el teló de fons dels crits del veïnat que l’han increpat i l’ha acusat d’assassí. De la citació de hui, no s’esperava cap declaració perquè se’l havia citat per reiterar la pena. L’advocat de l’acusat no acudit a la cita si no que ho ha fet una companya seua. A les 12:20, una hora després de la seua entrada, ha eixit Jorge Ignacio rodejat de nou de policies i amb els crits del veïnat indignat.

Es manté aleshores la última versió que ha donat Jorge Ignacio que afirma que va esquarterar  Marta però que no la va matar sino que va morir pels efectes de la cocaïna.  L’advocada de la víctima, Pilar Jové ha explicat que la jutgessa continua dubtant del testimoni de Jorge Ignacio en el qual ha trobat una sèrie de contradiccions que la motiven a mantenir l’acte de presó. El pròxim pas, ha afirmat Jové, és esperar les diligències de la guàrdia civil.

Compartix la notícia

Deixa un comentari