Primera victòria local del Nítida Alzira FS

El treball i la constància han tingut el seu premi. El Nítida Alzira FS ha aconseguit la primera victòria com a local en la temporada de retorn a 2a divisió. Els alzirenys guanyaren 3-2 a un rival directe en la lluita per la salvació, l’Unión África Ceutí. La victòria és molt productiva perquè acosta als de Braulio Correal a un punt de la permanència i tots els seus rivals perderen.

Als 8 minuts el corberà Molo marcà l’1-o però als minuts els africans empataven. Els alzirenys estavellaren dos balons al pal mentre que els ceutís pogueren avançar-se a punt d’arribar al descans.

Als 9 segons d’iniciar-se el segon acte Xusi marcà el 2-1 i tres després Rafa Ara obtingué altra de les seues meravelles en forma de gol. Els ceutís insistiren i a dos per a la conclusió reduiren diferències. Tingueren oportunitats d’empatar, fins i tot amb un doble penalti a un minut per a la conclusió que enviaren fora.

Dissabte, el Nítida jugarà a Saragossa contra el Azulejos Moncayo a les 18’20 h. Es pot viatjar en l’autobús de l’equip. Les inscripcions es fan en l’oficina del club al Fontana Mogort els dimarts i dijous de 18 a 20 h. El cost de viatge més entrada per als socis és de 20 € i 25 per als aficionats. L’eixida serà des de l’estació d’autobusos a les 12 del migdia.

Escolta l’entrevista a Álvaro Llopis en Àrea Esportiva.