Professionals de l’Hospital Universitari de La Ribera aconsellen no descuidar la salut emocional de xiquets i xiquetes
A més, subratllen la importància de compartir activitats amb ells i evitar un ús abusiu de les tecnologies

Professionals de la Unitat de psicologia de la Salut de l’Hospital Universitari de La Ribera aconsellen a pares i a mares no descuidar la salut emocional de xiquets i xiquetes durant el temps que dure la pandèmia. A més, subratllen la importància de compartir activitats amb ells i evitar un ús abusiu de les tecnologies.

Tot i que són un dels col·lectius que millor han interioritzat els canvis, a causa de la Covid-19, la psicòloga clínica de l’Hospital d’Alzira, Mónica Portillo, recorda que hi ha que valorar el seu esforç i reconèixer-los que la situació també és difícil per a ells. Per això, recomana als progenitors mantindre una comunicació positiva en la qual els menors puguen expressar els seus sentiments i ajudant-los així a entendre tot el que passa.

A més, la psicòloga subratlla que, per a evitar l’aïllament social de la població infantil, és fonamental reforçar el contacte amb familiars i amistats, sempre a través de mitjans que eviten el contacte físic i amb una supervisió parental. Escoltem Mónica Portillo:

Ir a descargar

Deixa un comentari