Prohibició de fer cremes en Pasqua
Precaució en la visita als espais naturals

Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles en Pasqua i recomana gaudir dels espais naturals amb precaució. Per tant, fins al dilluns de Sant Vicent, 12 d’abril, encara està prohibida la realització de cremes d’agrícoles en el terme municipal d’Alzira. Tot i això, en el cas que es produïsca qualsevol incidència o emergència tenen al seu abast el telèfon 112.

En este sentit, des de la Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira també s’aconsella evitar l’ús de material pirotècnic de qualsevol classe prop de les zones forestals, per tal de no provocar un possible incendi.

Respecte a les visites als espais naturals de la nostra ciutat, també es recomana evitar les possibles aglomeracions en els llocs habituals com la Murta o la Casella, i gaudir d’altres espais menys freqüentats i més pròxims com poden ser les zones verdes de l’Anell Verd, la Via Verda, l’entorn del Riu Xúquer o la Muntanyeta de Sant Salvador. De fet, l’afluència de visitants el cap de setmana anterior al paratge de La Murta va obligar a limitar l’accés. Estes són les recomanacions del regidor de Medi Ambient, Pep Carreres:

Deixa un comentari