Prop de 500 escolars alzirenys participen en la campanya de teatre escolar amb l’obra Lluna d’Horta Teatre

Cinc cents escolars de primer i segon cicle de primària participen des d’ahir al Gran Teatre d’Alzira a la campanya de teatre escolar. Enguany l’alumnat ha disfrutat de l’obra Lluna de l’Horta Teatre, una producció de la Sala Escalante.

Ahir i hui, el Gran Teatre ha obert les seus portes per a l’alumnat, tot i que des de fa setmanes el professorat ja ha estat treballant l’obra als les aules amb una guia didàctica. En esta edició ha participat l’alumnat dels centres Tirant Lo Blanch, Pintor Andreu, La Puríssima, l’Alborxí, Xúquer i Lluis Vives. El regidor de cultura, Alfred Aranda ha valorat l’experiència com molt profitosa per a l’alumnat i per part de l’Ajuntament es complix també un dels objectius crear nous espectadors.

Des de la Regidoria de Cultura es programaran noves campanyes de teatre escolar al llarg del curs, ara bé, el que està a punt és la campanya de visites guiades al Gran Teatre dramatitzades per a escolars. Una campanya, amb motiu del centenari que s’iniciarà el pròxim mes de gener. L’alumnat a més rebrà un quadern d’activitats sobre el Gran Teatre perquè coneguen més este emblemàtic edifici i la seua història.

Deixa un comentari