PSOE presenta els projectes de Servei Públic de Transport

Compartix la notícia

Hui ha tingut lloc a la seu del PSOE d’Alzira la reunió sobre els 7 projectes de Servei Públic de Transport que afecten a la Ribera amb l’objectiu de mostrar les solucions per a un mapa concessional en què, segons han dit, falten itineraris i freqüències.

 

Segons ha explicat Francesc Signes, Sotsecretari de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, amb estos set projectes, la comarca de la Ribera Alta quedaria perfectament comunicada en matèria de carretera i també de transport públic per a facilitar els desplaçaments que la ciutadania necessite. Signes a més a reivindicat que el de transport és un dels problemes més importants que es té en la nostra comarca en estos moments.

 

Per la seua part, Carlos Domingo Director General d’Obres Públiques i Transport ha explicat amb detall el contingut dels projectes i ha defensat la importància que tenen per a la comarca de la Ribera alta i les seues connexions amb altres pobles i també amb l’Hospital. Segons ha explicat Domingo, la posada en marxa dels projectes, suposarà un salt qualitatiu Ii quantitatiu important.

 

 

A més, Domingo ha comentat també aspectes com la importància de la creació de la Via Verda i l’alliberament d’una AP-7 que esperen siga ja lliure l’1 de gener de 2020.

Compartix la notícia

Categories Ciutat

Deixa un comentari