fbpx

Quasi 250 aturats més a la Ribera al més de febrer

Compartix la notícia

L’atur puja a la Ribera en 246 persones al mes de febrer. La lluita per trencar la barrera d’entrada al mercat laboral i l’abolició dels contractes temporals continua. No obstant això, UGT ha valorat positivament un descens d’un 2% de parats respecte al mateix mes de l’any passat. Esta dada, al parer del Sindicat, indica que les polítiques econòmiques del Govern progressista no han empitjorat la situació econòmica.

Segons les dades publicades pel SERVEF, la nostra comarca compta amb 19.450 persones aturades. Pel que fa als contractes, han augmentat un 23% respecte a l’any passat, però el 95% són amb límit temporal. Les dones continuen també en situació desigual respecte als homes amb només el 30% de la contractació. UGT apunta que, malgrat que estes dades negatives es mantenen, el balanç respecte a altres mesos de febrer és optimista. Escoltem el secretari intercomarcal d’UGT, Raül Roselló.

En este sentit, el secretari intercoarcal d’UGT, Raül Roselló, ha explicat que “tant el Govern autonòmic com l’estatal haurien d’apostar per polítiques que milloren el sistema productiu i la qualitat del treball amb mesures d’innovació i el desenvolupament del mercat exterior”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-5-marc-2020_md_48566291_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari