Quatre col·lectors d’aigua posen solució a la inundabilitat del centre esportiu Venècia

La regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira, junt a l’empresa Aigües de València, està instal·lant quatre col·lectors d’aigua al recinte esportiu de Venècia. Estes obres de condicionament, que tenen un cost de vora 58.000 euros, tenen l’objectiu de minimitzar l’acumulació d’aigua en episodis de pluja intensa i millorar la capacitat de drenatge d’unes pistes esportives amb 60 anys d’història.

Les pluges intenses enregistrades fa unes setmanes en la ciutat, deixaren de manifest una problemàtica que es produix cada vegada que plou amb força. L’acumulació d’aigua al camp d’esports de Venècia dificultava la utilització d’esta instal·lació esportiva. La solució passa per instal·lar tres col·lectors de pluvials, amb albellons cada dotze metres, i un col·lector de fecals. El termini d’execució de l’obra serà inferior a un mes.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea, explicava les fases previstes per al condicionament del clavegueram i assenyalava la importància d’esta millora per a la pràctica esportiva dels usuaris del Venècia.

Deixa un comentari