Queden deu dies per a presentar-se als Premis Literaris Ciutat d’Alzira

El pròxim 24 de juliol es tanca el termini per a presentar originals a les set modalitats dels Premis. Uns guardons que arriben a la seua 34 edició amb la celebració de la Capitalitat Cultural Valenciana d’Alzira i l’any Fuster. Precisament Fuster serà un dels protagonistes de la tardor literària que s’està preparant.
Enguany, recordem que s’ha avançat la presentació d’originals per als Premis literaris Ciutat d’Alzira. Diumenge 24 serà l’ultim dia per a presentar-se als premis de novel•la, literatura infantil, literatura juvenil, teatre, poesia, album il•lustrat i divulgació científica. El lliurament de premis se celebrarà l’11 de novembre i com a principal novetat el consistori patrocinarà el premi de Narrativa Juvenil, dotat amb 15.000 euros, i que enguany portarà el nom de Premi Extraordinari de Narrativa Juvenil Alzira Capital Cultural Valenciana 2022. Abans del lliurament, Alzira viura com és habitual les jornades culturals que enguany se centraran en la capitalitat cultural i en l’escriptor de Sueca, Joan Fuster, ja que enguany se commemora l’any Fuster, coincidint en el centenari del seu naixement. El regidor de cultura, Alfred Aranda destacava dos dels actes que es faran a Alzira la pròxima tardor, sobre l’autor de Sueca.
Estes activitats formaran part d’un programa cultural i divulgatiu que inclourà una jornada sobre salut mental, la segona edició de l’encontre de professionals del món del llibre d’Alzira i un grapat més d’activitats que giraran al voltant dels Premis. També el teatre estarà ben present en esta tardor literària, amb l’obra “ Mujer de rojo sobre fondo gris” amb José Sacristan o la producció de La Dependent, “Júlia”, basada en el llibre d’Isabel Clara Simó.

Deixa un comentari