fbpx

Reacció de l’alcalde davant el pas incomplet de la Ribera a la fase 1Àudio 

Compartix la notícia

Alzira, junt amb moltes altres poblacions del departament de salut de La Ribera, s’ha mostrat indignada per la notícia que ahir es va difondre i que assegurava que si passàvem a la Fase 1 i no ens quedem  a les portes com la passada setmana, hi haurà una restricció per a nosaltres: la de poder reunir-nos en grups de menys de 10 persones.

A l’espera de conéixer l’anunci que arribarà des del Govern Central, l’alcalde ha demanat molta prudència a la població. Gómez assegura que entén l’alarma generada per esta informació, però també ha anunciat que demanarà la màxima transparència tant a conselleria com al Govern Central a l’hora de conéixer els motius per fer una desescalada diferent de la resta de territoris.

Segons ha explicat l’alcalde als micròfons d’Alzira Ràdio, els motius que els va donar la Conselleria de sanitat ahir són que la nostra comarca ha patit un lleuger augment de casos positius per COVID 19 en les últimes dos setmanes, igual que la resta del territori valencià i l’altre fet que preocupa és la gran quantitat de gent que atén l’àrea de salut, ja que al voltant de 280.000 persones depenen d’un hospital i si la mobilitat creix, poden augmentar també de forma perillosa els possibles contagis.

De moment quedem a l’espera dels anuncis que farà el Govern Central els pròxims dies basant-se en els informes de la Conselleria de Sanitat. Escoltem l’entrevista que Diego Gómez ha mantingut este matí amb Mari Carmen Cano.

      balanc-l-039-alcalde-sobre-possible-passe-a_md_51025654_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari