fbpx

Reaccions de PP i Vox al canvi de fase incomplet

Compartix la notícia

Els populars de la Ribera Alta es mostren en desacord amb la decisió de la Conselleria de Sanitat de limitar les reunions de màxim 10 persones només al departament de Salut de la Ribera. En este sentit, demanaran explicacions al president de la Generalitat Ximo Puig mitjançant cartes i sol·licitaran una reunió amb el Consell de salut de l’àrea. A més, els alcaldes i portaveus del PP denuncien que no se’ls haja consultat esta decisió i asseguren que mereixen una explicació que, des del seu punt de vista, siga lògica.
Una lògica que no té, al parer dels populars, que les reunions que es puguen tindre als municipis que pertanyen al departament de salut de la Ribera es posen com a condició perquè els altres 14 departaments passen a la fase 1. A més, els populars plantegen que esta decisió puga tindre alguna relació amb la recent reversió de l’Hospital de la Ribera a domini públic.

Per la seua banda, Vox Alzira s’ha mostrat indignat davant la petició de la Conselleria per a la nostra àrea de salut. Asseguren que la setmana passada els habitants de la Ribera fórem, al seu parer, discriminats per la decisió del Govern Central de no deixar-nos passar de fase en l’anomenada desescalada. Per a Vox, amb esta decisió, hostalers i comerciants van rebre un revés en els seus plans de reobertura.

En esta ocasió per a Vox la responsable de discriminar la nostra ciutat és la Conselleria de Sanitat i es pregunten amb quin criteri científic es fa esta diferenciació amb altres àrees de salut del territori Valencià.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-14-maig-2020_md_51032364_wp_1
Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari