fbpx

Recollida de restes de poda gratuïta

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira insta a la ciutadania a fer servir el servei de recollida de restes de poda domèstica. Des de la regidoria de serveis urbans s’ha iniciat una campanya de conscienciació que consistix en el repartiment de fullets informatius a les urbanitzacions de la ciutat. L’objectiu de la campanya és evitar que els ciutadans deixen restes de poda a les voreres dels vials perquè dificulten el trànsit i la visibilitat dels conductors.

Així doncs, als llocs on hi haja restes de poda abandonades es deixaran uns cartells indicant que s’han incomplit les normes i els telèfons i horaris de l’ecoparc. A més, als díptics s’indicaran les instruccions a seguir per a contactar amb el servei “Arrepleguem” del departament de serveis públics.

Una vegada confirmat el dia de recollida al telèfon 96 241 74 54, es dipositaran els residus a la porta exterior de l’habitatge. La gespa i la fullaraca haurà de dipositar-se en màxim 5 bosses de 15 quilos. Les branques hauran de lligar-se en grups de 5 garbes de màxim 15 quilos i 1’5 metres de llarg i els troncs, hauran de tallar-se en trossos d’un màxim de 25 quilos. Pel que fa a les fulles de palmera, cal lligar-les també en garbes alineades en el mateix sentit.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-6-juliol-2020_md_53274313_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari