fbpx

Suport institucional a les Jornades sobre fibromiàlgia d’Alzira

Compartix la notícia

Hui ha donat el tret d’eixida la quinzena edició de les jornades de fibromiàlgia amb la presència de la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro. Enguany la reivindicació dels malalts i les seues famílies és que els metges tornen a fer informes per escrit una vegada han diagnostica la malaltia per tal de millorar les condicions socials i laborals dels afectats.

La fibromiàlgia és una malaltia caracteritzada pel dolor generalitzat, incapacitant i crònic que a més provoca insomni greu i pot afectar diversos òrgans i sistemes. Es tracta d’una afecció que ja afecta al 6% de la població en la seua majoria dones. És per això, que des de Salut Pública s’està treballant en col·laboració amb associacions com Adafir.

La jornada de hui és important per a que la gent amb fibromiàlgia es veja acompanyada per altres persones que pateix la mateixa malaltia. A més, la jornada ofereix a les persones malaltes informació i ferramentes per normalitzar el més possible la seua vida. La presidenta de l’Associació Adafir, Ángela López explica que ja s’han aconseguit algunes mesures per part de l’Administració però que encara queden moltes altres.

Per a l’Ajuntament d’Alzira es molt gratificant que es celebren estes jornades a la nostra ciutat i a més, amb la presència d’una autoritat important com és Isaura Navarro. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez assegura que les persones amb esta malaltia necessiten tot el suport possible.

Compartix la notícia

Deixa un comentari