Este cap de setmana, activitats de Reconnectem amb la natura

Este cap de setmana i si l’oratge ho permet, tenen una nova oportunitat per a participar en el programa d’activitats ‘Reconnectar amb la Natura’. La iniciativa impulsada per l’associació Interpreta Natura per a commemorar el seu cinquè aniversari, ofereix dues activitats dissabte i diumenge.

L’1 de maig es recuperarà el taller sobre pol·linitzadors que, a causa de les condicions climatològiques adverses, no es va poder celebrar dissabte passat. D’altra banda, el diumenge tindrà lloc l’activitat ‘Els nostres amics alats’, construcció i instal·lació de caixes niu.

Segons ha explicat el coordinador d’Interpreta Natura, José Luis Alemany, en esta jornada, 20 persones coneixeran de primera mà com es creen estos refugis. L’objectiu és garantir la supervivència de les aus a boscos que, com els nostres, encara no són madurs i requerixen d’estes infraestructures.

Recordem que estes activitats són gratuïtes però requerixen inscripció prèvia a través del correu electrònic reservas@interpretayeduca.com

Deixa un comentari