Rècord d’obres presentades als Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Els premis literaris Ciutat d’Alzira 2020 baten rècord de participació amb més de 340 originals. La poesia amb 87 obres i la novel·la amb 71 han sigut les categories amb major participació. Enguany, les jornades culturals, sota el lema “Explorant”, es mantenen en format híbrid (presencial i en streaming) i es mantenen també la ruta d’aparadors i els menús literaris. Cal recordar que els premis es lliuraran el 13 de novembre en una gala adaptada a les circumstàncies sanitàries.

Així doncs, una vegada tancada la convocatòria, comença el compte enrere. Una convocatòria exitosa, que ha batut el récord que es va obtindre l’any 2018 amb 265 obres presentades. Després de la novel·la i la poesia, el teatre ha sigut la tercera categoria amb major participació amb una xifra de 47 obres teatrals. Les altres categories també han obtingut una participació alta. 38 obres pel que a l’Àlbum il·lustrat, 30 de narrativa infantil, 27 de narrativa juvenil i 20 d’assaig i divulgació científica.

En la 32a edició, als premis s’exploraran temàtiques socials com l’educació, la memòria i la cuina. De fet, les jornades s’encetaran el pròxim 30 d’octubre amb una conferència sobre reptes de futur a les aules de la psicopedagoga Mar Romera. Pel que fa les iniciatives que impliquen el comerç i l’hostaleria, enguany, els comerços obsequiaran amb una bossa de tela amb temàtica literària als seus clients i els restaurants regalaran un llibre els comensals que degusten el menú literari.

Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en l’Informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari