Rehabilitació de la Murta i carril cilopeatonal, projectes més votats als presssupostos participatius per a la comarca

La rehabilitació del Monestir de la Murta i la connexió dels pobles de la Ribera mitjançant un carril bici ciclopeatonal han estat les propostes més votades a la Ribera, dins dels pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana. Fora ha quedat l’adquisició i rehabilitació del Monestir d’Aigües Vives.

Ahir finalitzaven les votacions dels pressupostos participatius, on es podien votar les inversions per al pròxim pressupost del 2022 de la Generalitat Valenciana. Per a les comarques del Xúquer i del Túria, la Generalitat feia una reserva de 10 milions d’euros i els projectes que han quedat en primer i segon lloc han sigut els dos que afecten a Alzira.

El projecte de connectar els pobles de la Ribera en bicicleta, en concret a l’Alcúdia, Guadassuar, Algemesí i Alzira estaba valorat en 1.260.000 euros ha estat el més votat, amb 670 votos. El segon més votat és la proposta de rehabilitar la Torre dels Coloms de la Murta, proposta valorada en 1.200.000 euros i que ha estat votada per 591 persones.

SEgons la Conselleria de participació, en els pròxims dies es faran publics els resultats definitius segons les normes de participació. El resultat final del procés s’obtindrà, una vegada finalitzada la votació, ordenant tots els projectes de cada àrea comarcal i els de caràcter autonòmic per nombre de vots des de la més votada fins a la menys votada, tenint en compte que cada projecte inclòs no supere el pressupost restant destinat en aqueix àmbit. Si un projecte supera el límit restant, no podrà ser seleccionat i se seleccionarà el següent amb major nombre de vots.

Deixa un comentari