Renfe comença amb les obres de remodelació de l’estació de rodalies d’Alzira
La pròxima setmana està previst que comencen estes actuacions que compten amb una inversió de Renfe de mig milió d’euros

El projecte engloba millores d’accessibilitat i d’enllumenat, enjardinament i acondicionament de l’estació i de l’andana. Les obres es realitzaran durant la nit per tal de no intervindre en la rutina dels usuaris i usuàries de l’estació.

Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accesibilitat i la millora de l’eficiència energètica, entre altres coses, i duraran 6 mesos. Concretament, estes obres de millora d’accesibilitat inclouran l’adaptació de l’alçada de les vores de l’andana al gàlib ferroviari, la instal•lació de paviments podotàctils i de línia de seguretat, un nou sòl antilliscant en andanes i nous encaminaments en l’accés a l’estació: el pàrking estarà millor connectat, es treballarà en la inundabilitat del pas inferior i s’inclouran indicacions en braille en el camí.
A més, Renfe també canviarà el sistema d’il·luminació per llums LED amb control DALI, que permet obtindre els nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i, així, millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines. Escoltem l’alcalde de la ciutat, Diego Gomez, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari