Repunten els casos Covid a Alzira

Alzira continua registrant menys de 10 casos positius per Covid-19. En la reunió de cada dijous amb Salut Pública, s’ha fet públic que esta setmana tenim 6 casos actius, la meitat dels quals s’han produït en els últims tres dies. En este sentit, la taxa d’incidència acumulada a la nostra ciutat es situa en els 13 casos per cada 100.000 habitants. Es tracta d’un lleuger ascens, respecte a la setmana passada, que recorda que s’ha de tindre cura perquè el virus encara continua amb nosaltres.

Encara que estes xifres mostren com la transmissió comunitària encara és mínima, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alòs, ha assenyalat que els últims contagis registrats s’han produït en persones d’entre 20 i 40 anys. Per això, demana precaució a la població que encara no ha estat vacunada perquè tot i que s’ha demostrat que la vacunació funciona, d’estes persones depén no tornar a patir una onada de contagis.

En relació a la vacunació, Alós ha assegurat que avança de forma satisfactòria. Es continua amb la inoculació de la vacuna als menors de 60 anys, que van rebre la primera dosi d’AstraZeneca, i als majors de 50 anys. D’altra banda, s’espera començar a citar el pròxim dia 21 de juny al personal de l’àmbit educatiu.

D’altra banda, esta setmana hem conegut la notícia que totes si tots esperàvem al departament de Salut de la Ribera. I és que el passat dimarts L’Hospital d’Alzira, celebrava que ja no tenia cap pacient ingressat a causa de la Covid-19. Una notícia que ens ompli d’esperança juntament amb el bon ritme de la vacunació.

Deixa un comentari