Rescaten un home de mitjana edat a La Casella

El Bombers van rescatar ahir al paratge natural de La Casella un home que s’havia desorientat i no aconseguia arribar al camí per poder posar-se a l’ombra. Tot i que no patia ferides al seu cos, la falta d’aigua i el calor sufocant feren necessari un rescat que va durar al voltant de tres hores i que va aconseguir evacuar en helicòpter al senderista sense que patira danys greus.

Al voltant de els dotze i mitja del migdia, el 112 va rebre un avís per part d’un home de mitjana edat que es trobava perdut a una zona molt escarpada del paratge natural de La Casella, en concret en la zona de l’ouet. Ràpidament es va posar en marxa un dispositiu que comptà amb 2 rescatadors del grup especial de rescat en altura, 2 bombers del consorci de valència i 1 unitat de bombers forestals. En total tres dotacions que es traslladaren ràpidament a La Casella i aconseguiren rescatar salv i estalvi al senderista després de tres hores i d’haver-lo localitzat visualment, ja que en no disposar de dades al seu dispositiu mòbil no va poder enviar les coordenades del lloc exacte en que es trobava atrapat. L’home no va patir ferides greus, més enllà de l’esgotament extrem, la falta d’aigua i la desorientació.

L’alcalde d’Alzira ha recordat que cal extremar les precaucions sempre que eixim a la muntanya, però especialment en esta època de l’any.

 

Imatge Gera 

Deixa un comentari