Restringit l’accés a persones i vehicles a la pista forestal de la Casella

Compartix la notícia

Queda restringit l’accés a persones i vehicles a la pista forestal de la Casella fins a la finalització de les obres de millora de la zona. Està previst que la realització d’estes tasques s’allargue fins a mitjans d’octubre i fins aleshores només romandrà accés a la pista d’accés a la Font del Garrofer.

Esta parada del trànsit del tram que discorre des del Bar de la Casella fins al Pla de Barber està prevista per dur a terme actuacions consistents en l’estabilització del ferm, la neteja de cunetes i passos d’aigua i la restauració dels punts erosionat. Totes elles accions que esperen millorar l’accessibilitat de cara als mitjans de prevenció i extinció d’incendis forestals, ja que esta via constitueix l’accés principal per a l’actuació de bombers en cas d’hipotètic incendi que afectara la Serra de Corbera, que comunica la Ribera amb la Valldigna per zona forestal.

Des de la regidoria de medi ambient, agricultura i transició ecològica, han explicat que es tracta d’una obra que millorarà les condicions d’accessibilitat tant per a persones com per a vehicles i que, sobretot, afavorirà una ràpida actuació en cas d’emergència.

Compartix la notícia

Deixa un comentari